пʼятниця, 2 січня 2015 р.

Салат "Скибка кавуна"." Метелик"


Метелик




Як приготувати Салат “Скибка кавуна”

Готуємо так:
  1. Куряче філе дрібно порізати. Моркву, яйця і сир потерти на великій тертці. Гриби почистити й обсмажити в олії. Часник подрібнити і змішати з майонезом. Виноградинки розрізати повздовж навпіл.
  2. Салат викладати шарами у формі скибки кавуна, перевернутої на бік. Кожен шар салату змащувати майонезом з часником. Перший шар – куряче філе, потім – обсмажені гриби, морква, яйця, сир. Добре змастити салат майонезом і прикрасити зернятами гранату і половинками винограду. Поставити готовий салат у холодильник на 40 хвилин, щоб настоявся.
* Щоб готовий салат дійсно нагадував скибку гарбуза, викладаючи шари салату, потрібно на опуклу сторону “скибки” накладати більше інгредієнтів, ніж на ввігнуту.



Немає коментарів:

Дописати коментар